Известие
Collapse
No announcement yet.
От 225/45/17 на 235...
Collapse
X
-
На това ЕТ на тази джанта освен че ще седи като на колело,дори не знам дали ще може да се сложи 205.Ако те притеснява че с 225/45 няма да има сцепление,то това са разкази под шипковия храст.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНа това ЕТ на тази джанта освен че ще седи като на колело,дори не знам дали ще може да се сложи 205.Ако те притеснява че с 225/45 няма да има сцепление,то това са разкази под шипковия храст.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Comment
-
Незнам какво е Ет-тоАма може поне 215 ако не е 225 да сложиш.Разбира се колкото се може по-нова гума.
Аз съм трета година със зимна 225/45,освен че съм на място което не се почиства от сняг и температурни рекорди зимата,проблем не съм имал.Даже по непочистения сняг по пътя за Калотина спокойно карам с 100-130 км/ч.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от milenmilan Покажи съобщениеАхам, мерси колега за бързия отговор. Иначе 225/45 ли е най-добрия размер за зимна гума на тази джанта и колата от подписа ми. А случайно да знаеш колко J са тези джанти?Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от milenmilan Покажи съобщениеАхам, мерси колега за бързия отговор. Иначе 225/45 ли е най-добрия размер за зимна гума на тази джанта и колата от подписа ми. А случайно да знаеш колко J са тези джанти?Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри
Comment
-
Сигурен ли си в това което казваш?Все пак не говорим за Поло 1.1.
То по тази логика да слагаме направо 15-ки?
geniusloci без да се обиждаш но точно тези твърдения съм определил като "разкази под шипковия храст".sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеКолега виж първа страница поста на mochko1 и ще си отговориш на въпроса за J-то !!!
---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:06 ----------
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеСигурен ли си в това което казваш?Все пак не говорим за Поло 1.1.
То по тази логика да слагаме направо 15-ки?
geniusloci без да се обиждаш но точно тези твърдения съм определил като "разкази под шипковия храст".Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
Comment